Bantey in da House!!
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Aku bermadah agik??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jihanjaya
Power Rangers
Power Rangers
avatar

Number of posts : 47
Age : 28
Location : Kuching
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: Aku bermadah agik??   Fri Jan 18, 2008 10:15 am

Assalamualaikum n salam perantauan... aku bukan nak molah cita atau nak bererita... aku just nak madah pa yang aku ingin gilak2 nak madah kat forum towk.. Cita tok dah lamak juak la.. tapi x juak lamak..last year nak..
Nak dijadikan cerita tek nak, ada sorang kawan ku towk.,, best frenz aku la katakan.. nya pergi libry malam ya.. ngn geng rame2 la... blaja kata cdak nya.. ya aku x kesah la.. aku,Tina,Nana x join malas la katakan.. p malam ya kmk 3 plan nak makan aiskrim kak cdak pergi.. plan x diatur.. boring gilak kat asrama..so kmk 3 g koperasi li aiskrem...
Dah lekak ya kmk 3 g libry kira nak kaco cdak blaja la.. P x kesampaian,,kmk 3 sampe cdak dah abis blaja konok nya la.. C wau tok tek, nya rasa best n kuat gilak, berekot la nya tek kira nak lawan aku pon speed la tek.. wakaka...x mungkin... pasya...
"prrraaakk:::''" c wau tok lompat blakang aku kira nak peluk pake sebelah tangan dah.. nyangkut nya pon urat kat geruk... stuck sia jak..
hahahaha,,,nagis2 gik kwan nahan sakit.. ku ingat nya guro jak.. duhal kawan nahan sakit.. wakakaka, terpaksa la aku nganggong nya net asrama.. macam pilem industan indah kamek duak... hingga nyawa ku.. Besar kes tok,sampe norlida pon turun dari bilit berurut gik cdak lam bilit.. wau nangis2 x mok d mbak g hospital... dah la nak final...
Last2 terpaksa juak ngagak exco.. dalam ati sapa tauk perasaan kmk urang,, wakaka,,,... warden datang masuk bilit nagga keadaan wau ya.. last2 mbak g hospital... parah gilak ku tangga dah la x pat jalan.. macam kenak strok jak,,, isy x mintak eh.. tapi yang aku geram gilak, c wau tok rindih,, bayang kan kmk org terpaksa angkatnya kedak mbak maharaja china g istana... hurm,,, x kesah la..

Tapi nang lucu la.. malam ya aku,Tina,nana ngn wau masuk bilik kecemasan.. wau masih x pat angkat gik ya.. confiden aku madah nya parah la... Hahahahah,,,pasya ada pembantu kecemasan ya nanyak, dari cney... So aku padah la Dari "tut".. amik kos apa"tut" pasya selamba nya tetak tersengih macam perli tempat study ya..sapa x sakit ati... mun aku ada kekuatan waktu ya.. ku sunat ku nya... geram ati tuhan jak tauk...

Ceh... xda papa... dislocate pon xda.. so maksud nya xda papala.. dah la dapat layanan yang akan hot la juak.. tapi sabar jak la... hahaha.. tapi yang paling lucu skali, wau yang tadiknya meroyan,, dah pat jalan tanpa sebarang tongkat ataupon jari jamari yang menolong nya.. tok la tuah g bilit kecemasan ya.. sekurang-kurang nya wau dapat amik paper final.. wakaka... chow.. ya jak la madah ku tek... Boh manas wau.. tok luahan atiku...
nak cita antu, takut suma org x mok stay asrama... hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/jihanjaya
waujelah
Power Rangers
Power Rangers
avatar

Number of posts : 29
Age : 28
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: Re: Aku bermadah agik??   Fri Jan 18, 2008 11:52 pm

hehehehe..time takurg angkat aku ya..nang aku bangga sket la..tp aku sedih sgt..coz takurg lah kwn2 yangmena prihatin eyh..i luv u my frewn..jihan..kak tena..nana..kayah..semua lah...
Back to top Go down
View user profile
jihanjaya
Power Rangers
Power Rangers
avatar

Number of posts : 47
Age : 28
Location : Kuching
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: Re: Aku bermadah agik??   Sat Jan 19, 2008 5:10 am

hahaha.. nya lah ya.. ngegeh + bujat... hurm.. ya guna da kawan ngek..
=)
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/jihanjaya
nana_jemain



Number of posts : 3
Age : 28
Location : Miri
Registration date : 2007-12-31

PostSubject: Re: Aku bermadah agik??   Sun Apr 06, 2008 1:00 am

yalah akibatnya org berolah...
hahahaha...
kepada wau.... sudah2 la tu...
pembetulan... x g library ya bkan malas p nyawa asa lom ready nak blaja ar... kuikuikui...
anyway, ylh pngalaman kta suma...
i luv u all....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Aku bermadah agik??   

Back to top Go down
 
Aku bermadah agik??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bantey :: Cita kamek urang!-
Jump to: