Bantey in da House!!
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 ada cita baru aiee....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
waujelah
Power Rangers
Power Rangers
avatar

Number of posts : 29
Age : 28
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: ada cita baru aiee....   Fri Jan 18, 2008 11:50 pm

hehehhe..hoala..aku agik..jumpa muka gaban towk agik a..well..aku g ctowk pun sbb aku ada cita baru kat kapit towk.. aku nak cita la ngn takurg towk..p b4 ya takurg bc doa mkn lok keyh..papa doa lah..mana2 yg ngah mkn ya brenti lok mkn.. well this is how da story begin..jeng3....
tanggal 17hb january..kul 2.30 ptg..aku dudok sorang dirik kat tempat yang dkhaskan nutuk lepak lah..dalam aku dudok tewk..aku rasa geruk aku haus..so aku g dapo yg xjahoh dari tmpt aku dudok ya alu ku ambik gelas n tuang aek kgemaranku..aek sejuk..ngn aek teh..pasya kan..aku smbg blt dudok,then aku bc news..bc page by page..ishk3 bukan bc ngga gmbar jak..nak bc,brapa kali mok bc da..kira2 2 3 kalik aku belek page yang sma berulang kalik..aku pat satu idea..hehehehe..tp??? aku xlaksanakan idea aku ya..sebab lom ada ptandanyaagik..takurg tauk x pa idea ku ya tewk..hem..nak berak la..tp xpat berak..taik lom mok kuar..so aku x lalek la..pasya aku ngga ada benda yang bsinar2..kdak diamond jak upanya
so aku..pg lah k tmpt kjadian..cek2 tewk benda yang duhal..lalu ku ambik benda ya mbak ku duduk..tgga ku benda ya..aku tersenyum..kacak nya aie..comel ba benda ya..suka ku tgga..hehhehe..pasya aku tetak sorg diri ngga benda ya..benda ya..makin aku berposing makin lah benda ya nmpak kck..aiseymen..takurg tauk x pa benda ya..hehhehhehehehehehhe... CERMIN lah..aku syok sendirik mun tgk cermin..hahaha..xda keja crik keja..
lom lmk kmudian aku ddatangi oleh org yang aku nang kenal mena..dari kecik aku knal org yang..rambut kdak mawi..hitam..bermisai..berjanggut..kei baju hitam..sluar slek,k kasut..ingat mena aku org ya..tauk x sapa??? bapak aku lah... alu nya tewk nyuruh aku meri manok aek.. dah la aku towk jenis takut ngn maok jantan..takut knak bontis nya.. dpejal bpk tewk alu pg lah i tewk..meri manok mnum.. aku ambik botol aek..aku isik aek lam ya.. pas ya ku berik kat manok kcik lok,manok betina,manok nak angkat bujang n dara..lastly manok k jantan..huh~
punyala takut aku nak merik manok ya minum...bpk aku da mrepak dari jaoh..nak tak nak aku tpaksa gak bagi manok ya minum..sekor demi sekor..shingga betemu ngn manok sekok towk..aku ingat manok towk xgarang..upa tang bait jak manis ensem..tp bila aku hulur botol ya..manok yang tba2 nak bjalan senget..cam org nak kelaie ba..aku mula2 xtakut..sejurus pas ya tewk..aku di kepong oleh manok bpk ya..haisy..laju juak aku brekot net tas umah..naseb manok ya x d ajar bpk ku net umah mun ndak..nak men kepong mek 2..hahhaha..kepaq sa tgn nekan2 keybod towk..aishy..ya jak lah citanya tewk..aku men kepong ngn manok..hahaah smekom...
Back to top Go down
View user profile
 
ada cita baru aiee....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bantey :: Cita kamek urang!-
Jump to: