Bantey in da House!!
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 mok cita ngn takorang la..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
waujelah
Power Rangers
Power Rangers
avatar

Number of posts : 29
Age : 28
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: mok cita ngn takorang la..   Wed Aug 20, 2008 9:26 pm

salam semua kpd yang mbaca topik aku tok..
aku lma dah xbcrita koh..
kali tk aku nak cita ckit lah pgalaman ngn kwn ku sorang towk..
towk time first2 nak masok sem 3 la.. pangkat snior lah..
cita nya cmtok.. aku kan asal kapit so nak pg kuch mesti k xpress nak..
so aku k xpress la dr cbo ke kuch..
dlm 5 jam myaaku smpe kuch,mta dak kwn ku tok ambik..pendek cta lah..
mekorg nyewa 2 buah keta, cgek k kapel cgek k partner..
aku k partner la..xkan nak ngaco ulat bulu nait daun nak..
pasya tek mekorg g nk ambik kapel kwn laki ku sorg tok kat epot.
dah ambik tek nak,plan nak mkn kat kubahria sia..
pegi lah tek..
kat ctowklah cta yg sbnrnya bmula..
aku slaku ktua jalan k partner ku sorg tok..
hehehehe..aku sa drik terer la tek aku tunjuk jln blt ke kubah ria..
pusin2 belok2 partner ku pun ekot..
chek2 aku n partner ku lost..
jaoh gik ya..
kat tebuan nun tmpt..
gila keja.. orgmun ssat nebes nak??? p mek duak x... mek duak g shopping indah..
partner aku slh pake slepar indah kotan nak shopping ya.. smpat minum gik ya..
mlh muka xbsalah gik ya..
so bila sesat mesti mta tlg kan.. so yalah aku mta tlg kapel ya.. mok nak mok tpaksa mta tlg la..
last2 mekorg slamat dislamatkan..
heheheeh..
muka kapel kwn ku ya... syiohhh biohhhh kdak minum air yang plg masam.... hahaa
tht all..
daaa.... lak cta gik.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
 
mok cita ngn takorang la..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bantey :: Cita kamek urang!-
Jump to: